Vladio Vladio
  • Leden
  • Nuttige informatie
  • Projecten
  • FAQ
  • Links
  • Log in
  • Leden
  • Nuttige informatie
  • Projecten
  • FAQ
  • Links
  • Log in
Voedingkatriendocx2021-01-24T17:25:34+01:00
  • Nutritionele aanpak bij COVID-19 – EFAD – mei 2020
  • Voeding bij COVID-19 na ontslag uit het ziekenhuis – Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek – 10/04/20
  • Thuis aan de slag met smaaksturing – Nederlands Tijdschrift voor Voeding & Diëtetiek – 09/03/20
  • ESPEN Guideline betreffende voeding en vocht in de geriatrie – Elsevier Clinical Nutrition – mei 2018
  • Nieuwe ESPEN-richtlijnen voor de geriatrische voedingszorg – Tijdschrift voor voeding en diëtetiek – nr. 6 2018
  • ESPEN guidline on clinical nutrition and hydration in geriatrics – ESPEN Guidline – 29/05/2018
  • Kookboek voor mensen met de ziekte van Parkinson – gezondheid.be – 10/11/2016
  • Voeding bij ouderen – Wintermeeting 2015 – Medisfeer 2015
  • Voedingsadvies bij de ziekte van parkinson – Tijdschrift voor voeding en diëtetiek – nr. 4 2015
  • Dieetbehandelingsrichtlijn Voeding voor Ouderen in Nederland – 2014

  • Nuttige informatie
  • Dementie
  • Diabetes
  • Fingerfood
  • Ondervoeding
  • Slikproblemen
  • Voeding
  • Andere

Like ons op Facebook

Contact Informatie

Email: info@vladio.be

Web: www.vladio.be

Copyright 2015 Vladio - All Rights Reserved.